pankreas

Pankreas

700 din

Dodatak ishrani za poboljšanje rada pankreasa.

Sastojci: Artičoka, borovnica, lincura, maslačak, iđirot, sladić, eterično ulje limuna.

Količina: 50 ml

 

Opis Proizvoda

Artičoka se koristi kod regulacije varenja, nadutosti i zastoja žuči kao posledice lošeg rada pankreasa. Vekovima je poznata kao biljka koja smanjuje holesterol, šećer i masnoće u krvi.

Borovnica (list) je poznati diuretik, antidiaretik i hopoglikemik. Sadrži materije koje izazivaju skupljanje, a jedna od ključnih je mirtilin koji reguliše šećer u krvi delujući poput insulina.

Lincura blagotvorno deluje na pankreas i lučenje žučnih kiselina. Ublažava probleme sa želucem i varenjem.

Maslačak sadrži sastojke koji ishranjuju ćelije jetre i regulišu njen rad. Takođe je koristan kao čistač krvi i celokupnog digestivnog sistema, uključujući i pankreas.

Sladić je vrlo lekovita biljka koja ima primenu kod raznih oboljenja. Njegova jedinjenja su heterozidi i kisele materije kojima deluje ne samo kod plućnih bolesti već i na probleme sa želucem i kod svih upalnih procesa. Umiruje upaljenu sluzokožu, potstiče iskašljavanje i reguliše hormone.

Iđirot je prepoznatljiv koren po svom lepom mirisu koji potiče od njegovih eteričnih ulja. Deluje lekovito na ceo gastrointestinalni sistem i na žlezde kao što su jetra i pankreas, stimulišući usporeni metabolizam i protok krvi kroz sistem.

Kora limuna pored svog osvezavajućeg efekta služi kao sredstvo za regulisanje kiselosti u sistemu za varenje. Reguliše metabolizam šećera, ima antibakterijska dejstva, i podstiče razvoj imuniteta.

Način upotrebe: 60 kapi 4-6 puta dnevno pre obroka.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Dodatne informacije

Težina 50 g