mozak

Mozak

700 din

Dodatak ishrani za poboljšanje rada moždanih funkcija

Sastojci: Ginko, ruzmarin, iđirot, kola, ljuta paprika.

Količina: 100 ml

Kategorija: . Oznake , , , , , .

Opis Proizvoda

U pripremi formule koriste se sledeće biljke:

Ginko je biljka čiji list sadrži supstance koje poboljšavaju cirkulaciju i snabdevanje mozga kiseonikom i hranljivim materijama. Smanjuje mogućnost nastanka tromba i oštećenja nervnih ćelija.

Ruzmarin sadrži eterična ulja, smolu i tanin koji poboljšavaju krvotok. Širi krvne sudove i reguliše krvni pritisak.

Iđirot je prepoznatljiv koren po svom lepom mirisu koji potiče od njegovih eteričnih ulja. Deluje lekovito na ceo sistem za varenje, kao i na jetru i pankreas, stimulišući usporeni metabolizam i protok krvi kroz sistem.

Kola deluje na mnoga tkiva, a najviše na krv i kičmenu moždinu. Regeneriše nerve i hrani mozak. Koristi se i kod najtežih oboljenja, kao što su moždani tumori i nervna oboljenja. Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima izlečenja. Uloga ljute paprike jeste povećanje dotoka krvi u sve delove
tela, čime se podstiče efikasnija ishrana i rad ćelija imunog sistema.

Ljuta paprika. Pored belog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste povećanje dotoka krvi u određeni deo tela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sistema i ishrana tkiva.

Način upotrebe: 70-140 kapi 3 puta dnevno. Tin­kturu je naj­bolje piti bez me­ša­nja sa vo­dom, čajem i sokom. Promuć­kati pre upotrebe.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Dodatne informacije

Težina 100 g