detoks

Detoks

700 din

Dodatak sirhani za poboljšanje krvi i imuniteta

Sastojci: Čaparal, crvena detelina, čičak, beli luk, imela, ljuta paprika, štavelj.

Količina: 50 ml

Opis Proizvoda

Čaparal. Vrlo moćna biljka i zvanično najjači antioksidans u prirodi. Koristi se kod čiščenja celokupnog organizma, i za jačanje imuniteta.

Crvena detelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razređuje krv, i tako obezbeđuje srcu lakši rad, a ćelijama imunog sistemai hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

Čičak. Koren čička deluje kao protivotrov u svim delovima organizma. Čisti krv i podstiče izlučivanje urina i znoja, deluje i protivupalno.

Beli luk. Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak  ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

Imela je biljka za razređivanje guste krvi. Sprečava lepljenje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka čime pomaže kretanje krvnih ćelija i olakšava rad srčanom mišiću. Koristi se  kod problema sa visokim krvnim pritiskmo i kod ostalih oboljenja krvi i srca.

Ljuta paprika – ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprika jeste povećanje dotoka krvi u sve delove tela, čime se podstiče efikasnija ishrana tkiva i  borba imunih ćelija. Osećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izlečenja u kome kapsicin poziva imune ćelije u jaču borbu protiv neprijatelja.

Štavelj je još jedna od odličnih biljaka za čišćenje organizma koja podstiče čišćenje žuči, čišti krv i eliminiše otrove putem kože i mokraće.

Način upotrebe: 60 kapi 4 do 6 puta dnevno.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

Rok trajanja: Neograničeno.

Dodatne informacije

Težina 50 g